donderdag 30 juli 2009

Hallo allemaal,

Druk druk druk hebben we het...
vandaar dat we er nog niet in geslaagd zijn om de blog bij te houden.
Vanaf vandaag proberen we elke dag een verhaaltje te plaatsen.

28 juli
Chillen en relaxen..
De jetlag zit nog in lijf en ledenen dus vandaag nog even lekker naar het zwembad. Omdat we de beschikking hebben over slechts 9 zwembaden is het lastig kiezen. De jeugd kiest voor vol, druk en kabaal, de ouderen voor rust en ruimte. Zie foto's voor het juiste gevoel en beleving.
's avonds voor het eerst richting Las Vegas Lake Resort waar de wedstrijden plaatsvinden. Omdat de amerikanen zich nog moeten plaatsen volgen we hun wedstrijd. Beroemde crews als Kaba, Poreotics en Soreal Crew maken indruk. Herold is na afloop helemaal in "the Mood" en sommeerd de dames richting trainingszaal voor een harde training en een pittig gesprek. Om 23.00 uur zijn we klaar en rijden we terug naar down town Las Vegas. Kapot.

29 juli
Een makkie vandaag het lijkt wel vakantie: zwemmen, zonnen en slechts 1 relaxte training van een uurtje. "Ze zijn klaar" zegt Herold na afloop.
Om 17.00 uur moeten er verzameld worden in de lobby. De dames willen shoppen op The Strip.
Ze worden behoorlijk chagerijnig als blijkt dat ze een half uur moeten wachten. Jan, Sytse en Wilco zijn van alles aan het bespreken bij de receptie. "Gaan we nu, wat zijn jullie aan het doen, schiet nu eens op". Maar ja het wachten heeft een doel. De begeleiding heeft een verrassing in petto. Want.....we.......gaan.....vanavond..... om ...... half......10.......met......z'n........... allen........... naar.......Cirque de Soleil.
Wat we daar gezien hebben vertellen de dames volgende week wel. Ongelooflijk, nog nooit eerder gezien, uniek, absolute top..... ja woorden schieten te kort.
23.00 uur weer kapot. Slapen.

30 juli
Het is over met de pret. Vandaag verschuift de focus naar PRESTEREN.
We rijden naar Lake resort en doen de eerste serieuze sound check plus generale repetitie. In Control is in goed gezelschap want ze zijn gelijk na de Phillipijnse winnaar van vorig jaar aan de beurt. Verschil is er niet te zien......nou ja, een beetje.....euuh... nou ja gelukkig zitten zij in de adult klasse en wij in varsity.
Vervolgens is het wachten op de officiƫle opening. Een kleine overzicht van de deelnemende landen: Spanje, Japan, Trinidad, Rusland, Zwitserland, Mexico, Uruquay, VS, UK, Italie, Australie, Nieuw Zeeland, etc etc.
Na alle fast food van de afgelopen dagen is het vanavond Gezond Eten op kamer 609. Verse salades, kip, groente, fruitsalade en dat alles in een handomdraai in elkaar gesleuteld door Jan en Wilco. Hoe moeilijk kan het zijn..... alleen de gemiddelde Amerikaan snapt daar niets van Coke and Hamburger and of course Ketchup is hier de dagelijkse kost. Brr. Niet goed voor sporters.
X-vibe schuift ook nog aan en het is nog lang gezellig. Nadat de film opnames van vandaag tot in den treuren geanalyseerd zijn schoppen we de hele handel om 24.00 uur van de kamer.
Morgen gaat het gebeuren. Lukt het ons te kwalificeren. In control heeft 41 concurrenten, X-vibe 52. Slechts 12 gaan door. Onmogelijk??????

Morgen verder,
Groet,
Wilco

woensdag 29 juli 2009

welkom

beste ouders en vrienden


Hierbij een nieuwe blog voor de trip naar the USA.

tevens hebben we een fotoalbum aangemaakt, zodat jullie een klein beetje alles kunnen volgen.

http://picasaweb.google.com/USAdanceNL/


de kinderen kijken hun ogen uit en zijn volledig onder de indruk van de dingen die hier allemaal gebeuren, alles gaat goed en ze hebben een geweldige tijd.

als jullie vragen hebben ons mail adres is usa@langbroek.eu


groetjes


Sytze